Аспирация на прах с Puzer pro

23.03.2016 Категория: Промоции и новини 0 коментари Автор: Homecenter

 

Puzer pro е система за почистване и аспирация на прах, която използва най-новите технологии.

Подходяща е за почистване на хотели, на обществени сгради, на офиси, кина, детски градини, търговски обекти, театри и други.

В зависимост от изискванията на конкретния обект се подбира подходящ тип почистваща система. Резултатът винаги е икономичен, удовлетворяващ и надежден.

Като предимство може да се посочи ниското ниво на шум както и отстраняването на вируси и миризми. Изследванията показват, че използването на обикновена прахосмукачка дори увеличава съдържанието на прах във въздуха.

Аспирацията на прах със системата Puzer pro пречиства въздуха от вредните частици така, че прави използването на филтрите на климатиците по-икономично, а животът на цифровата и електронна техника по-дълъг.

След като се присъедини шланг към клапан-розетките включването на прахосмукачката и системата става автоматично. Почистването е безшумно, тъй като централният агрегат се намира извън помещенията.

Събраните отпадъци преминават през тръбите към 100-литрови чували, които лесно могат да се извадят и заменят с нови след като се напълнят. Постъпилият въздух се пречиства двойно – първо в циклона, където са едрите отпадъци, и след това във въздушния филтър, където са дребните частици. След продължителна употреба на системата почистените помещения са със значително по-малък процент на вредни частици във въздуха.

Диаграмата показва какво е влиянието на системата Puzer pro върху здравословното състояние на организма. Изследването е проведено от доктор Илмари Линдгрен от Клиниката по алергии на Хелзинската Централна Университетска болница.

Системата за почистване на прах се препоръчва от Асоциацията на финландските алерголози както за използване в дома, така и на работното място.