Модни съвети за модерни момичета

14.06.2016 Категория: Промоции и новини 0 коментари Автор: Homecenter

Има един определен тип жени, които изглеждат елегантно по всяко време. За тях перфектният външен вид е от огромно значение и винаги успяват да извлекат най-доброто от актуалните тенденции, имат свои трикове за съчетаване на различни елементи от облеклото и впечатляват околните със стилната си визия. Ако и вие искате да будите възхищение, ето няколко модни съвета за перфектен стайлинг:

Овладейте комбинирането на основните елементи от облеклото
Има някои основни елементи от облеклото, които се срещат във всеки дамски гардероб. Разликата е, че модерните дами са усвоили до съвършенство изкуството на комбинирането на отделните елементи от облеклото. Тениски, тесни черни панталони и класически черни обувки на ток са сред дрехите, които всяка млада дама трябва да притежава в гардероба си.

Облекло на пластове
В гардероба на модерните момичета роклята никога не е просто рокля. Можете да използвате някои от роклите си и като горен пласт дреха, под който да облечете стилна блузка, тениска или риза. Не се страхувайте да експериментирате с различни пластове в облеклото, защото никога не знаете коя комбинация ще ви хареса.
 


Смесвайте принтове и шарки
Този, който твърди, че не можете да комбинирате райета и точки, явно не е имал никаква представа колко добре може да изглежда съчетанието между тях. Модерните момичета никога не се подчиняват на тези правила и комбинират с лекота на пръв поглед несъвместими принтове и шарки.

Навийте ръкавите на ризата си
Има повече от един начин да носите ризите си. Този трик изобщо не е нов - навиването на ръкавите на ризата може тотално да промени начина, по който изглеждате. Разбира се, трябва да се съобразите с вида на ризата и визията, към която се стремите, но навитите ръкави правят стила ви далеч по-интересен.
 


Завържете на възел
Дамските ризи и туники са създадени, за да се носят със симпатичен възел в долната си част и всички модерни млади дами са наясно с това. Възелът на дрехата в зоната на талията е много важен и основен трик, който ще подчертае фигурата ви, а и може да ви помогне да придадете нов облик на дамските си рокли и да ги превърнете в елегантни поли. Просто облечете красива риза или тениска върху роклята и я завържете на възел на талията си, за да създадете илюзия за топ и пола.

Наметнете якето си
Якетата изглеждат много по-добре, когато сте ги наметнали на раменете си. В крайна сметка става дума за мода, а не за функционалност.

Следвайте новите тенденции

... но не всички наведнъж. Никога няма да видите стилно облечено момиче, което се е хвърлило презглава в някоя от последните тенденции за сезона. Вместо това повечето модерни момичета взимат същественото от всяка тенденция, пречупват го през собствения си стил и го комбинират с класически елемент, за да се получи елегантна и ненатрапчива визия.
 


Откраднете дънките на гаджето си
Комбинацията от широки мъжки дънки с типично дамско облекло и аксесоари наистина може да създаде нетрадиционна и уникална визия. Невероятно секси е и се получава винаги.

Можете да добавяте раирани тениски и блузи към абсолютно всичко
Добре известен факт е, че раираните тениски и блузи си отиват с всичко. Те са шикозни и лесно се съчетават с всякакво облекло.

Невероятни предложения на някои от най-известните брандове за дамско облекло можете да откриете в магазините на Sofia Outlet Center. Разгледайте разнообразието от дамски дрехи на първия аутлет център в България.