Как да откриете най-подходящата рокля

12.09.2016 Категория: Промоции и новини 0 коментари Автор: Homecenter

Когато се колебаете какво да облечете в ежедневието си или за специален повод, красивата рокля винаги е най-добрият избор. Освен модерна и елегантна обаче роклята трябва да е удобна и да приляга на вашето телосложение. Ето някои насоки за това какви видове рокли подхождат на различните типове телосложение, които не само ще ви помогнат да решите коя е най-подходящата рокля за вашата фигура, но също така ще съкратят наполовина времето, което изборът на дрехи ви отнема ежедневно. Това не означава, че не можете да експериментирате и с други модели рокли; приемете тези препоръки като основен помощник при пазаруването.

Ако вашето тяло е с форма на пясъчен часовник:
Целта: Да акцентирате върху талията си.
Какъв тип рокля да търсите:
Заложете на полуприлепнали рокли, които нежно следват извивките на тялото ви и подчертават талията ви. Насочете се към рокли с прихлупване в областта на талията, прави вталени рокли, както и рокли с колан на кръста. Заложете на по-отворено деколте, за да изглеждате по-слаба.
 


Ако вашето тяло е с правоъгълна форма:
Целта: Да подчертаете извивките си.
Какъв тип рокля да търсите:
Спрете се на рокли с голямо деколте, с детайли за подчертаване на талията - като колани, както и вталени рокли, които следват и очертават извивките на тялото, без да са твърде прилепнали. Ако смятате, че акцентът върху извивките на тялото, не е ефектът, който желаете да постигнете, можете да заложите на по-свободни A-образни поли и рокли.
 


Ако вашето тяло е с триъгълна форма:
Целта: Да балансирате пропорциите.
Какъв тип рокли да търсите:
За да компенсирате по-голямата ширина на ханша, заложете на модели рокли, които визуално разширяват раменете ви. Също така, ако имате по-пълни бедра, изберете по-дълги рокли с прав силует или такива с прихлупване, които ще се спускат над бедрата ви.
 


Ако вашето тяло е с форма на обърнат триъгълник:
Целта: Да изместите фокуса от талията и ханша.
Какъв тип рокля да търсите:
Ако вашето тяло е с форма на обърнат триъгълник, най-добре е да се насочите към рокли, които не акцентират талията и ханша. Подходящи за такова телосложение са прави модели или рокли с A-образна форма. Като цяло по-свободните рокли са най-сигурният избор в този случай. Може да се спрете на по-къси модели, за да покажете краката си.

Многообразие от различни модели рокли, подходящи за дами с всякакво телосложение, можете да разгледате в магазините на Sofia Outlet Center, където ще откриете модели на световноизвестни марки като MaxMara, S.Oliver, Marella, Gerry Webber, Taifun, Object, Mexx и много други.