Фирми


Адрес:

ул „Гургулят” 17

 

Телефон: 02/953 02 46, 02/421 45 32

 

web: http://www.artcoverbg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Дизайнерско студио ArtCover , е специализирано в проектиране и изработка на килими с висок влас и голяма плътност на набиване. Нишките са от устойчива на износване естествена вълна. Рисунъка може да се усили и подчертае посредством релефно изрязване, което придава обем на килима.Всеки килим се изпълнява по индивидуален проект и може да бъде с произволна форма и размер подходящ за обстановката в дома Ви. Моделът може да бъде разработен от наш дизайнер или Вие сами можете да предложите скица и цветова комбинация, като изменим при нужда някои елементи. За да придобие Вашата фантазия завършен вид, ще Ви помага специалист дизайнер.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Гълъбец 18 - 22

 

Телефон: 0888426815, 0885807373

 

web: http://izitek-bg.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма „Изитек“ ООД е с дългогодишен опит в доставката и монтажа на обикновени и специализирани подови настилки от PVC и каучук, на мокети и мокетени плочи.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

с. Мусачево 2139, ул. "София" №11

 

Телефон: 0725/ 683 10, 0725/ 683 42

 

web: http://www.jaf-bulgaria.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

Със своите 52 локации в 14 държави, групата Фришайс е водещият търговец на дървен материал за Централна и Източна Европа. Доставка на висококачествени необработени, полузавършени и готови продукти.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул."Дунав" №80

 

Телефон: 0518/4 21 09; 0518/4 20 44; 0899 862 323; 0899 862 333

 

web: http://www.rosbulindustri.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма Росбул Индустри ООД от 2005 година съществува и развива своята дейност на българския пазар. Основна сфера на дейност е производството на тапети. Всички продукти, които произвежда и предлага са под марка Златен шанс. Фирмата разполага с богата продуктова гама.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Васил Соколов 14

 

Телефон: 032 641 322

 

web: http://www.samola.eu

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма „Самола” ООД е създадена през 1992 година и е официален директен вносител на чешките фирми „Sokrates” , “HET”, “Kana” и други европейски фирми в областта на строителството. Нашата дългогодишна практика във вноса на висококачествени бояджийски материали ни определя заслужено място сред лидерите в тази сфера. Самола ООД е лоялен партньор и високо цени клиентите си. Нашите бои и материали се използват от водещи строителни фирми. Ние заслужено се гордеем и с уникалните продукти, които представяме на вашето внимание и на вниманието на всичките ни над 2000 постоянни клиенти. Предлагаме широка гама продукти и представяме гъвкава ценова политика.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Технопанел ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство.

Проектът стартира през януари 2007 г., стойността на инвестицията надхвърля 11 млн. евро, а пускът в експлоатация е през ноември 2008 г.

Заводът, разположен върху терен от 61 хил. кв. м., е оборудван с производствена линия за сандвич панели, проектирана и произведена съобразно последните достижения на технологията за непрекъснато производство.

Технопанел ЕАД е член на групата Балканстрой.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

ФТ ПАРКЕТ е доказана компания, с над 10-годишен опит в бизнеса с паркет - както в услугите, така и в продажбите. ФТ ПАРКЕТ предлага естествен, екзотичен и ламиниран паркет с най-високо качество на изключително конкурентни цени. Комбинирайки традиционните методи с модерни машини и отлични естествени дървени паркети, ние предлагаме цялостен пакет услуги - от избор на паркета, през монтажа до довършителните процедури и поддръжката му. Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че благодарение на опита, който имаме, и наблюдението върху работата на световните производители, ФТ ПАРКЕТ е най-добрият и сигурен избор за изпълнител в сферата на паркетните услуги.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Хан Аспарух №39, ет.1, ап.1

 

Телефон: 02/ 9819732

 

web: http://www.areakilimi.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма АРЕА е създадена в София през 1993 г. Основната и дейност е вноса, търговията и дистрибуцията на килими и пътеки от синтетика, полипропилен, машиннотъкани вълнени килими и пътеки, ръчноизработени вълнени килими и пътеки, ръчноизработени памучни килими и пътеки.

Фирмата работи със световните лидери в производството на килими и пътеки от вълна, синтетика и памук, доказали качеството на продуктите си от десетилетия. Това са водещи белгийски фирми като Balta и McThree и швейцарската Nourison, сертифицирани по ISO 9001.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул."Бяло море" №11

 

Телефон: 068/604 312 ; 0894 78 11 78

 

web: http://www.bulston.com

email: [email protected]

Основна дейност:

 “БУЛСТОН” ЕООД е производител и директен вносител на изделия от гранит, мрамор, варовик, травертин, слейт и други естествени скални материали, както и на висококачествен бамбуков паркет, стоманени входни врати и градински мебели.

Разполага със собственапроизводствена фабрика в Ловеч, с площ 7000 кв.м.,която се отличава със своето модерно технологично оборудване и голям производствен капацитет в обработкатана естествени скални материали.

За удобство на клиентите е изградена нова, модерна изложбена и складова база, намираща се на 11 км. от Ловеч по посока Троян, в непосредсвена близост до магистралата София – Варна, разположена на площ от 15 000 кв.м Наскоро фирмата откри и търговско представителство в София.

БУЛСТОН е членка на Европейската Организация на каменарите EUROROCK.

ИЗПОЛЗВАНИ материали:

- ВАРОВИК,МРАМОР, ГРАНИТ , ТРАВЕРТИН, ГНАЙС , ПЯСЪЧНИЦИ , СЛЕЙТОВЕ и др.

ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ на:

- слабове – стандартни от мрамор, гранит и варовик

- кухненски, бански и бар плотове, каменни мивки; камини ; стъпала и подпрозоречни плотове ; плочи за настилка и декоративни пана;

- масивни фасадни и интериорни елементи- колони, балустри, фризове,корнизи

- паметници

- цялостни интериорни и екстериорни поръчки от камък по поръчка

 

 

Адрес:

Пловдив ул.Васил Левски №14, София бул.Ал.Стамбол

 

Телефон: 032/ 96 29 33, 02/ 9 200 234

 

Основна дейност:

Теракота, фаянс, гранитогрес, мебели за баня, акрилни вани, тангентори, сауни, душ кабини, санитарен фаянс и арматури, аксесоари.