Фирми


Адрес:

кв. Лозенец, ул. Розова Долина 13, офис 1

 

Телефон: 02/ 421 11 48

 

web: http://www.sweethomebulgaria.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирмата ,производител на къщите "Sweet Home", е една от водещите строителни фирми в  България имаме реализирани проекти и на българското черноморие. Преди четири години разширихме дейността си и в Западна България, предимно в Софийски регион. Постепенно строителните ни граници/възможности обхванаха и Балканския полуостров .

Занимаваме се със строителство още преди официалното си основаване през 1990г. За близо двадесет години успяхме да постигнем признание от клиенти и партньори, благодарение на проявените коректност и иноваторски дух.

Поради големия интерес през 2006г. се ангажирахме да създадем и представим на българския пазар, изключително качественият и перспективен продукт "Sweet Home", и да започнем производството на красивите и уютни сглобяеми къщи .

 

Адрес:

ул. "Любен Боянов" 2

 

Телефон: 034 455515

 

web: http://www.bbp-bg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма "БЯЛ БОР ПРОЕКТ" ЕООД е един от водещите производители на сглобяеми къщи в България. Основана е през 2002 г. с основна дейност търговия и монтаж на сглобяеми къщи. От 2003 г. започва собствено производство. Разполагаме със собствена производствена база и персонал от 25 човека. Имаме богат опит в разработването, производството и монтажа на сглобяеми къщи, с реализирани проекти във Франция, Швейцария, Италия, Гърция и България.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

бул. "Скобелев" 41-43, ет. 1, ап. 1

 

Телефон: (02) 953-05-05

 

web: http://www.natoproperties.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Срокът на строителство е само 3 месеца. Използваме последната подобрена американска технология за строеж на къщи. Нашият екип е обучен от американски специалисти с над 30 годишен стаж в бранша. От бързото включване в експлоатация пестите време и печелите пари.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Изработване на архитектурния проект, доставка на изработените във Финландия елементи и монтиране на определения за това терен, довършителни работи. За построяването на къщите ХОНКА се използва висококачествен полярен бор. Суровите климатични условия на Финландия спомагат за по-бавния растеж на дърветата и за по-малкото влага в дървесината.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

На Вашето внимание е млад и амбициозен екип от архитекти, констуктори, инжинери и строители.

През 2007 година си поставихме за цел да реализираме и в България съвременната технология на модулното строителство. Наложено отдавна като ефективно и спестяващо време и средства, в редица европейски държави: Германия, Австрия, Дания и Скандинавските страни.

Ние използваме опита, традициите и технологиите, взаимствани от проекти приложени предимно в Германия.

Нашата цел е да създаваме иновативни решения за Вашия бъдещ дом. Без ограничения в архитектурата и с показатели надминаващи най-новите изисквания за енергийна ефективност и екологичност.

Всеки член на нашия екип разполага с висок професионализъм и богат опит. От архитекта до строителя, ние ще се погрижим изпълнението на Вашия проект да бъде максимално ефективно и задоволяващо всичките Ви желания.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Ул. „Никола Вапцаров” №23

 

Телефон: 035523186

 

web: http://www.houses-bg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Производство на луксозни сглобяеми къщи, дограма от масивна дървесина, мебели.

 

Адрес:

ул. "Христо Ковачев" N 30

 

Телефон: 02 945-62-35

 

web: http://www.dom-hobi.com

Основна дейност:

ДОМ ХОБИ

Дейност: Фирмата произвежда единствено едноетажни сглобяеми дървени къщи и съпътстващите производството им елементи, като врати, прозорци, рамкови конструкции, первази, челни дъски, сачак, дюшеме и др.

Офис: Намира се в производствената база на фирмата, която е в района на кв. Враждебна - бул. Ботевградско шосе зад Юнг - бензиностанцията на OMV

 

Адрес:

ул. Христо Ботев

 

Телефон: 0888388593

 

web: http://www.ekohouse.org

email: [email protected]

Основна дейност:

Изграждане на сглобяеми дървени къщи EKOHOUSE с конструктивни изолационни панели,проектирани да издържат на атмосферни влияния и да гарантират дълговечност на сградата.Екологични са при производство и обитаване,влагоустойчиви, нискоенергийни.Сглобяеми са, което означава, че се заготвят и изпълняват на място за изключително кратки срокове.От 7 до 10 пъти са по-леки,което води до по-ниски разходи за основите и ги прави по-устойчиви на земетресения.Характеризират се с висока топло-и звукоизолация.

 

Адрес:

ул. Васил Левски № 13

 

Телефон: 03043264, 0889312547

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Дърводобив, производство на дървен материал, фасониране, ламели, дограма, мебели, дървени къщи и др.

 

Адрес:

ул. Вардар 1

 

Телефон: 0882 643 560

 

web: http://www.dom-bg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

 Производство и монтаж на сглобяеми къщи по немска технология.