Фирми


Адрес:

кв. Индустриален

 

Телефон: 0359 / 5 69 66

 

web: http://undola21.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Юндола 21 - Велинград се специализира в производството и предлагането на пазара на продукти, създадени на базата на технологията "слепени плотове от масивна иглолистна дървесина":корпусна мебел от чам,детайли за мебели и аксесоари.

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Ютилитис ЕООД е създадена през 2004 г. с основна дейност инженерингови услуги в областта ОВК (отопление, вентилация, климатизация). През 1993 г. компанията майка на Ютилитис отваря в Сливен един от първите специализирани магазини за топлотехника в България.

Днес освен проектиране и доставка на ОВК съоръжения, Ютилитис ЕООД предлага обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, саниране на сгради и сградни съоръжения, популяризиране и дистрибуция на системи за възобновими енергийни източници (ВЕИ). Фирмата е дистрибутор на водещи компании в сферата ОВК и ВЕИ, и осъществява търговия на едро и дребно с отоплителни, вентилационни, соларни и други съоръжения.

 

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Бели Вит 44

 

Телефон: 06782445, 0888526581

 

web: http://iavor-dd.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Производство на врати от масив, шпервани, фурнировани и врати от MDF, мебели от масив, дограма, масивни пейки, маси и столове за барбекю и нестандартно производство от масивна дървесина без столове.

 

Адрес:

ул. Цар Иван Шишман № 9

 

Телефон: 34441010

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Търговия на едро с мебели внос от Полша и Китай ( корпусна, тапицирана, тръбна мебел и др. )