Причини да изберете черни интериорни врати

22.06.2016 Категория: Интериорен дизайн 0 коментари Автор: Homecenter

Черното често е смятано за неподходящо за основните елементи от интериора, тъй като се счита за твърде мрачен и тежък цвят. От друга страна, черното е една от онези багри, които винаги ще са актуални, въпреки постоянно променящите се тенденции в интериорния дизайн. Ако смятате, че е настъпило времето да обърнете малко внимание на интериорните врати във вашето жилище, може би трябва да помислите за възможността да ги боядисате в този класически цвят или да ги подмените с нови модерни черни врати. Ето няколко причини да го направите.

Интериорните врати в черно са стилни

Ако боядисате в черно някои от интериорните врати в дома си, ще им придадете изключителна елегантност. За да създадете ярък визуален контраст, можете да оставите рамката на вратата в бяло. Ако сте от собствениците на жилища, които предпочитат красотата и функционалните предимства на интериорните плъзгащи се врати, тогава можете да кликнете ТУК и да изберете някое от предложенията на Negova Style със стилна алуминиева рамка в черен цвят и матово стъкло.
 


Черните интериорни врати се съчетават безупречно с други акценти в черно

Ако черното вече е включено в декора под формата на шарка в интериорния текстил или като цвят на някои от мебелите, черната интериорна врата ще допринесе за създаването на хармонична свързаност между отделните елементи в интериора.

Дори вратата на килера ви ще изглежда по специален начин

Боядисайте вратата на килера в черно и ще се уверите как дори и обикновената врата се преобразява и се сдобива с елегантен облик.

Следите от пръсти са незабележими

Вероятно често ви се налага да чистите петна и отпечатъци от пръсти около дръжките на вратите в дома си. Интериорните врати в черно също се цапат, но замърсяванията не се открояват така, както при врати в светъл цвят.

Черните интериорни врати изглеждат чудесно с подове в тъмни цветове

Комбинирайте под в тъмен цвят и интериорна врата в черно, ако искате да подсилите драматичното присъствие на този цвят в интериора. Черните врати също така създават едва доловимо и загадъчно усещане, че пространството зад тях е специално. Това е чудесен начин да държите определени помещения в дома си далеч от любопитни очи.
 


Вътрешните врати в черно добавят лукс към интериора

Всяка стая има нужда от малко блясък, особено когато останалите елементи са с матова текстура или в неутрални цветове. Единият начин за постигане на такъв ефект е с помощта на голямо огледало, а другият - чрез използването на интериорна врата с гланцирана повърхност в черен цвят.

Удължават оптически помещението във височина

Създаденият с черните интериорни врати контраст привлича погледа към тях и го насочва нагоре, като по този начин се създава илюзията за по-високо разположен таван, отколкото е в действителност. Това прави черните врати изключително полезни в мазета, килери и други помещения с ниски тавани.

Красиви съвременни интериорни врати за вашия дом можете да откриете като кликнете ТУК и разгледате порталните плъзгащи врати на Negova Style.