Фирми


Адрес:

бул.”БР.БЪКСТОН” бл.207А

 

Телефон: 02/8565660

 

web: http://angeli-bg.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма “Анжели”ООД е регистрирана в началото на 1999г.Основен предмет на дейност на фирмата е внос,разпространение и продажба на интериорни бои,фасадни бои,декоративни бои,лакове,грундове,мазилки и аксесоари за боядисване.”Анжели” ООД е официален вносител на декоративните бои на холандската фирма “SIGMA”,на цялата гама на испанската фирма “TITAN” и професионалните инструменти на френската фирма”L`OUTIL PARFAIT”.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

кв. Гео Милев, ул. "Андрей Николов" №26 А

 

Телефон: 02/ 971 34 23 02/ 971 34 24

 

web: http://vamko.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма „ВАМКО-94” ООД повече от десет години е изключителен представител на бои, лакове и други продукти с търговски марки LEVIS, SIKKENS, TRIMETAL, MIPA и PROCOLOR на концерна AKZO NOBEL. За този период фирмата изгради удобна дистрибуторска мрежа обслужваща както клиенти на дребно така и бизнес клиенти.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Проф. Иван Георгов 3

 

Телефон: 02/ 931 40 49, 088 885 96 26

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Продажба на едро на бои и лакове за дърво.

 

Адрес:

бул. "Драган Цанков" 59-63, вх.Г, партер вляво

 

Телефон: 02/ 962 05 68, тел./факс: 02/ 962 55 38

 

web: http://www.atribg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Атри ЕООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано по българския търговски закон през 1996 г. За сравнително краткото си съществуване фирмата успя да наложи на българския пазар продуктите на италианските фирми за производство на лакобояджийски материали АТRIA, VIERO, UCIC, CEBOS и Aithon Ricerche. Добрият прием на тези продукти се дължи на две неща: първо – високото им качество съчетано с екологичност и второ – добрите цени, които успяваме да поддържаме благодарение на директната връзка с производителите.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Г. Бенковски 75

 

Телефон: 035763720

 

email: [email protected]

Основна дейност:

 ГАЛВАНОПРАКТИК ПЕТРОВ И СЪДРУЖИЕ се занимава с  конструиране, изработка и монтаж на нестандартно оборудване на галванопокрития, разработка и внедряване на технологии за галванопокрития и извършване на защитни покрития.
Фирмата предлага на българския пазар следните услуги: поцинковане, покалаяване, никелиране, химична оксидация на стомана, анодна оксидация на алуминий, фосфатиране на стомана, фотохимично фрезоване.
Мисията на предприятието е предоставяне на висококачествени продукти и услуги на своите Клиенти в съответствие с нормите и изискванията за опазване на околната среда на Законодателството в България и страните членки на ЕС.

 

 

Адрес:

ул. "Лъджене" № 31

 

Телефон: 032/271531, 0889 504 395, 048/911719

 

web: http://web.hit.bg/gek/

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирмата е основана в град Пловдив през 1989 година. От 1993 година СД ГЕК - Пловдив произвежда латексова и фасадна боя.В последните години фирмата разшири предлаганата гама от продукти.Специалистите от СД ГЕК - Пловдив непрекъснато работят по подобряването на качествата на продуктите и разработват нови продукти - в зависимост от нуждите на местния пазар. Използват се само най-качествените суровини, повечето от които се внасят от EU.Боите и лепилата се правят в специално оборудван цех в район с висока безработица, като работниците са местни хора. Складът на фирмата се намира в град Пловдив, както и централният и офис.Президент на СД ГЕК - Пловдив от основаването и е инж. Георги Чанев.

 

Адрес:

бул. Тотлебен No: 34

 

Телефон: 029879175,029523639*,029532577**

 

web: http://www.lessoimpex.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Внос на лакове и лепила за дърво и обков за мебели.

 

Адрес:

бул. “Липник” 123

 

Телефон: 082 81 77 38

 

web: http://www.megachim.com

email: [email protected]

Основна дейност:

„Мегахим” АД е русенска компания, основана през 1996 год. със 100% българска собственост. Тя е един най-големите български производители на лаково-бояджийски материали и предлага широка гама продукти: алкидни и обикновени бои; вододисперсионни бои за външно и вътрешно боядисване; алкидни емайллакове, полиуретанови лакове; лазурни лакове; оцветители; разредители; грундове и др.

 

Адрес:

ул. Давид 16

 

Телефон: 082 / 820761

 

web: http://www.micromaxtrade.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

“МИКРОМАКС ТРЕЙД”ООД като търговско звено на “МИКРОМАКС”ООД е един от лидерите в производството и предлагането на широка гама индустриални уплътнители и изделия.Фирмата работи в партньорство със световни компании като Loctite, WIKA, Ensinger,WILO и др.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

бул. Никола Мушанов No:114

 

Телефон: 02 822 90 50

 

web: http://www.polisan.bg

email: [email protected]

Основна дейност:

Компанията Polisan, която през 1964 г. започна своята производствена дейност в химическия сектор, а през 1988 г. – в производството на бои, е един от най-значимите производители на бои, лепила и смоли в Турция. Polisan, която с направените капиталовложения, успя за много кратко време да се превърне в основен доставчик на суровини за сектора, днес е крупен производител и износител на съобразени със световните стандарти бои, лепила, смоли и помощни материали за декоративни цели, обзавеждане, промишлени и морски съоръжения, автомобили, яхти и др. Polisan развива промишлената си дейност съобразно нуждите на потребителите. В богатата си продуктова гама, Polisan, отделя място и за изработването на продукти, които са насочени към популярните в наше време магазини DIY ( Do It Yourself – “Направи си сам!”).

 

Продукти на фирмата »