Фирми


Адрес:

гр. Севлиево, ул. "Марин Попов" 64

 

Телефон: 0675/30075

 

web: http://www.briz95.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма "Бриз 95" ООД - гр. Севлиево е създадена през 1995 г. и от тогава стои на едно от челните места в страната по производство и търговия с градинско обзавеждане. Фирмата произвежда широка гама от градински мебели, предназначени да внесат уют, удобство и красота. Преплитането на стилове на фона на богато цветово разнообразие внася неподправен колорит и хармоничност.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма Куила предлага на своите клиенти изделия от тропическо дърво "куила" за градината, дома и заведението.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Хората се различават по своите вкусове и интереси. Променя се икономическата и социална среда, като се редуват възходящи и низходящи периоди. Но независимо от всичко това, болшинството от нас винаги са търсили, търсят и ще търсят връзката с природата, с естественото и красивото. Във все по-забързаното ни и нервно ежедневие ще имаме все повече нужда от спокоен пристан, където поне за малко да се „заредим” с позитивна енергия, да се отпуснем и да бъдем само с хората, които са ни най-близки и обичаме или да останем сами с мислите си.
В такъв пристан – без съмнение – може да бъде превърната всяка градина и тераса, където да прекараме най-приятните си и дори щастливи часове и дни.
За всички „строители” на своя земен рай, ние от фирма „СТЕРАДО” предлагаме над 400 продукта за двора, преддверието и балкона, като акцентираме върху висящите и стенни цветни кошници и аксесоари, градинската декорация и декоративния обков, арките, обелиските и решетките, декоративните оградки, соларното и ниско-волтажното градинско осветление, домашните оранжерийни конструкции, хамаците и висящите столове, ветропоказателите, хранилките, поилките и къщичките за диви птици, екзотичните барбекюта и много други.
В нашата дейност се ръководим от стремежа ни да Ви предложим все повече разнообразни, интересни, красиви и полезни продукти с оптимално съотношение на цената към качеството при компетентно консултиране и подобаващо обслужване.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Околовръстен път, Младост,
пред магазин "COMO"

 

Телефон: 02 480 93 53, 0887 51 45 31

 

web: http://www.tes-bg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма “ТЕС” е на пазара от 1999 год. с производствена база в сърцето на Средна гора – гр. Панагюрище. Специализирана е в проектирането и производството на изделия от масивна дървесина. Приоритет в работата ни са парковите и градински съоръжения: катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, перголи, дървени кострукции, сглобяеми бунгала и вили. Продукцията ни изцяло е съобразена със съвременната линия за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата ни среда.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Цар Симеон 12-б-16

 

Телефон: 0887611426

 

web: http://www.florisa.hit.bg/

email: [email protected]

Основна дейност:

 Доставка и продажба на

- разнообразие от свежи цветя (карамфил , гербер , рози и много други);

- изработка на класически и поръчкови букети и аранжировки ;

- доставка на стайни , балконни и градински цветя; голямо разнообразие от пролетни разсади за директно посаждане;

- цветни луковици и семена за пролетно и есенно засаждане;

- аксесоари , керамика и стъкло;

- почвени смески , торове и препарати;

- поливни системи

- капково напояване 

 

Адрес:

бул. България 27 ет.7 офис 607

 

Телефон: 062/601 457

 

email: [email protected]

Основна дейност:

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ - ландшафтно проектиране, градинско и парково строителство, производство на иглолистни и широколистни дървета, храсти и цветя. Всякаква техника за изграждане и поддръжка на зелени площи и тревни килими.

ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР "АРБАНАСИ"

 

Адрес:

ул."Димитър Наумов" №37

 

Телефон: 0887316811

 

web: http://www.agroindex.bg

email: [email protected]

Основна дейност:

 Растениевъдството не е това, което беше... Торовете от гамата на Тера-Сорб  предлагани от Агроидекс БГ стимулират растенията да достигнат до предела на своя генетичен потенциал. Неблагприятните климатични условия вече не са проблем, благодарение на високотехнологичните торове и аминоквиланти продукцията с лекота се справя с тях.

 

Адрес:

ул. Цар Симеон 12 а

 

Телефон: 0898430431

 

web: http://www.kalinia.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Ние сме Български производител на интериорна и градинска керамика. Залагаме екологични материали и суровини от естествени природни находища.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Никола Вапцаров 9

 

Телефон: 052303775, 052306427

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Внос и търговия на пластмасови мебели за градина басейн и плаж, основи за маси, верзалитови плове, мебели от палстмаса и алуминий.

 

Адрес:

ул. Шипка 25

 

Телефон: 052/238 182 GSM: 088/865 01 60

 

Основна дейност:

Предлага: мебели от ракита - ръчна изаработка, над 10 модела столове, табуретки, стилажи, кошове за дрехи, панери, кашпи за цветя и др.