Фирми


Адрес:

бул. Александър Стамболийски № 49
София 1301

 

Телефон: тел.: (02) 98 98 894 тел.: (02) 98 98 895 факс: (02) 98 98 896

 

web: http://www.biokarpet.bg

email: [email protected]

Основна дейност:

Добре дошли в интернет царството на килимите, добре дошли в уеб сайта на Биокарпет (Biokarpet).

Стандарт на  живот - това е мотото, което от 1950 година променя  и продължава да променя отношението на хората към килимите. Това  е  Биокарпет, лидер  в  производството и вноса на килими и  мокети  от цял свят, лидер в превръщането на килима в съществена част от интериора.

58  годишната  успешна  история на компанията е гарант за високото качество на  продукцията и спазването  на  традициите  съчетавайки класиката и модерното в едно. Специалистите на Биокарпет подбират за световния  пазар и за Вас  невероятна селекция  от килими ръчна изработка родени от труда на вековните традиции на фамилиите производители.

Само в Биокарпет може да се намери най-голямото разнообразие от всякакви килими с най-добро съотношение цена - качество  на  пазара  в  страната. Биокарпет  присъства  в  България  от  2004 година.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

София, бул. Цар Борис ІІІ 93 - магазин

 

Телефон: 029515065

 

web: http://www.damaski-perfectkacar.com

Основна дейност:

Перфект Качар ООД предлага голямо разнообразие от интериорен текстил: дамаски, завеси, плат за покривки на маси, плат - трико. С голямото разнообразие са и платове за покривки на маси.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

бул. Освобождение 95

 

Телефон: 038 66 36 33, 0886 080862

 

web: http://www.roxydream.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Търговската марка спално бельо ROXY DREAM е създадена през 2007 година от ЕТ Алиана – Васил Захариев. За кратко време печели доверието на клиентите и се налага на Българския пазар като спално бельо от висок клас с гаранция за лукс и качество.
  Съвременните машини, използваните безвредни тъкани и висококвалифицираният екип са в основата на произвежданите продукти за здравословен и пълноценен начин на почивка.
     В нашите колекции неизменно ръка за ръка вървят високото качество, стил и мода. От романтичните и нежни десени с бродерии, изчистени и стилни форми до луксозните кувертюри и завивки, които могат да задоволят и най - изискания вкус.
Не сме забравили и нашите малки приятели като им пожелаваме приятни сънища с любимите им анимационни герои.
  При пазаруване на продукти в специализираните ни магазини ще получите максимална информация и професионални съвети при избора си.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Ул. Авксентий Велишки 53

 

Телефон: 032 634 277

 

web: http://www.kaitextil.com

email: [email protected]

Основна дейност:

КАИ-ЕООД е директен вносител на  висококачествени платове за пердета,  покривки и аксесоари. Фирмата ни е  специализирана в производството на  спално бельо, олекотени завивки,  възгланици и др.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

КОС ЕООД е създадена през 1994 год. Фирмата се представлява от Иван Велинов. На своите многобройни клиенти предлагаме богат избор от платове за:
    * леки и плътни завеси
    * кувертюри и шалтета
    * покривки за маси
    * протектори за легла
    * тапициране на мебели
В магазините ни можете да намерите разнообразни системи за окачване на завесите и аксесоари за декорация. На Ваше разположение са и албуми с модели на изделия от предлаганите платове.

 

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. Христо Дюкмеджиев 16

 

Телефон: 032266888, 0897837445

 

web: http://www.beauty-home.gr/bg

Основна дейност:

“А.В. BAMITEX” А.Е.В.Е. е една от водещите гръцки фирми за производство и търговия със спално бельо. Отличителните й знаци са от най-признатите в Гърция, но и в чужбина, като покриват целия спектър категории, като разполага с общо над 2000 кода. Продуктите й включват между другото юргани, калъфки за юргани, калъфки за възглавници, чаршафи, куверти, кърпи, покривки за маси, покривки за мебели, завивки.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Драган Цанков 31Б

 

Телефон: 0885 895 444

 

web: http://www.alimexbg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

 Търговия с интериорен текстил.

 

Адрес:

 

Телефон:

 

web: http://puhche.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

Добре дошли в магазина на пухкавите материи.

Тук ще намерите голямо разнообразие от пухкави, хавлиени кърпи, хавлиени халати, спални комплекти  и др... 
Пухкавите ни продукти са подходящи за всякакви възрастови граници. От www.puhche.com можете да изберете подходящия подарък за вас или вашите близки и приятели. Доставката за територията на гр. София е напълно безплатна и експресна, доставя се в рамките на 1-2 работни дни, за останалите градове доставката трае от 1-3 работни дни. 

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

"Аглика Трейд" е компания с 40-годишна традиция в производството на хавлиени изделия и интериорен текстил. Произвежда специални сетове за хотелско обзавеждане с текстил - кърпи, килимчета за баня, халати, олекотени завивки, спални комплекти от ранфорс и сатен, възглавници, протектори, хавлиени чехли. "Аглика" е  единственият производител в България на поларени одеяла. Произвежда и покривала от микрофибър, пан и памучни одеяла, както и одеяла от дрелон. Покривки и кухненски текстил. Невероятни предложения за най-малките.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Манастирски ливади-запад, ул. Българска легия (ъгълът с Ралевица 77)

 

Телефон: 02 481 06 81

 

web: http://www.vmstil.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Дружеството с ограничена отговорност "ВИ ЕМ СТИЛ" беше създадено през 2006 година, обединявайки производствените и търговските умения на няколко български фирми с трайно присъствие на текстилния пазар. Целта ни е да скъсим дистанцията между качествените услуги и продукти от интериорния текстил и крайния потребител. В тази връзка фирмата осъществява самостоятелен внос на разнообразни платове за спално бельо, кувертюри, олекотени завивки, завеси, покривки, карета и др. от Италия, Испания, Португалия, Чехия, Унгария, Хърватия, Сирия, Пакистан и Индия. Предвид на горното "ВИ ЕМ СТИЛ" е в състояние да предложи на клиентите си изключително богат избор на различни по състав и с разнообразни десени тъкани, както и изделията от тях. Всяка поръчка ще бъде изпълнена в срок и с необходимите изисквания и гаранции за качество, които биха удовлетворили и най - взискателните клиенти.