Фирми


Адрес:

бул. "Съединение" 67

 

Телефон: 038/603050,038/603052; 038/60 30 44; 038/ 60 30 47; факс - 60 30 45

 

web: http://www.erato.bg

email: [email protected]

Основна дейност:

Дружество с Ограничена Отговорност "Ерато Продукт" е дъщерна фирма на "Ерато Холдинг" АД, основана от инж. Георги Музафиров през 1989г. От 1990 г. дейността на дружеството се насочва в областта на отоплителната техника - основно внос от чужбина и продажби на българския пазар. С далновидност и постоянство се изгражда система от инженерингови фирми за дистрибуция в цялата страна.
Фирмата се намира в южната индустриална зона на гр. Хасково в близост до главни пътни артерии, разположена на площ около 7 декара от които 1730 квадратни метра застроена площ.
"Ерато Продукт"ООД е утвърден водещ производител в България на електрически, пиролизни котли, алуминиеви радиатори и др. изделия за отопление.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

кв."Кръстова вада",ул."Арарат" №2

 

Телефон: 02/9621256 ;02/8624546

 

web: http://www.thermodesigntotal.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Термодизайнтотал ООД е основана през 1994 година при сливането на "Термодизайн ЕТ" и "Тотал ЕТ", които водят началото си от 1990 година.В началото фирмата развива инженерингова дейност, а впоследствие, през 1996 година, започва производство на ел. котли и става търговски представител на редица водещи фирми. "ТермоДизайнТотал" ООД има изключителни права за продажба на продуктите на "HENCO",BIASI", "CALEFFI","SANCO","SEGUIN" и "INTERKLIMA".Разполага със собствена магазинна и дистрибуторска мрежа в цялата страна.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул. "Сердика" №1

 

Телефон: 056/830606

 

web: http://www.bgsolarhome.com

email: [email protected]

Основна дейност:

"Solar home" е българска организация с централен офис в гр. Бургас фокусирана в предлагането на опростени и ефективни решения за семействата и институциите загрижени за негативните климатични ефекти и покачващите се цени на енергията. Слънчевите системи на "Solar home" се използват широко в апартементите и в корпоративните сгради за осигуряване на топла вода за домакинствата, отопление и подгряване на басейни. Инсталирането на само един слънчев колектор редуцира нивото на CO2 повече от насаждения с 200 дървета и това е перфектният избор за хора, които искат да станат част от разрешаването на проблема с глобалното затопляне.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

ул.Цар Иван Асен II,№9

 

Телефон: 094/609025

 

web: http://vipom.ru/bg/

email: [email protected]

Основна дейност:

"ВИПОМ" АД е най-големия производител на помпено оборудване на територията на България."ВИПОМ" АД е новото име на предприятието, по-рано известно като ДМЗ "Георги Димитров" (в бившия СССР - като "Завод имени Георгия Димитрова"), продукцията на което е добре известна на територията на страните от ОНД."ВИПОМ" АД е разположено в град Видин, в Северозападна България, на брега на река Дунав, на границата със Сърбия и Румъния. Географското разположение на града осигурява удобни транспортни комуникации по суша и вода.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

бул. Дж. Неру 28, Силвър център, офис 13.

 

Телефон: 02 9252163, 02 9252085

 

web: http://gastop-bg.com

email: [email protected]

Основна дейност:

Газтоп ООД е официален вносител на битови газови уреди МОРА. За сравнително кратко време нашата фирма успя да изгради отлични търговски отношения с лицензираните газоразпределителни дружества в страната. Благодарение на отличните си характеристики и функционален дизайн, газовите уреди MORA са предпочитани от хиляди клиенти в България.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

кв. Хаджи Димитър, ул. Уошбърн 32-34

 

Телефон: 02 840 24 04

 

web: http://www.gav-bulgaria.com

email: [email protected]

Основна дейност:

 

Фирма "Евростил 2003 ЕООД"' е създадена през 2003 година от инжинер Иван Атанасов. Собственикът на фирмата има богат опит във сферата на външната и вътрешната търговия. Фирмата стартира своята дейност с внос на пневмоелементи от италианската фирма GAV, добре позната на световния пазар. Снабдява веригата магазини БРИКОЛАЖ както и други хипермаркети. Създава широка дистрибуторска мрежа в цялата страна.

През 2005 година "Евростил 2003'' ЕООД започва да внася пневмоинструменти и компресори от GAV-Италия. От 2005 година фирма "Евростил 2003'' ЕООД е официален представител на GAV в България. От 2007 година фирмата предлага газови, нафтови калорифери и отоплители с инфрачервени лъчи, произведени от ITM-Италия. Продуктите на GAV и ITM отговарят на всички изисквания на Европейския Съюз.

 

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

Димчо Стаев №27 А

 

Телефон: 0894477995

 

web: http://www.emde-solar.com/

email: [email protected]

Основна дейност:

 Вакуумни слънчеви колектори, осигуряващи целогодишно битова топла вода. Модели колектори с Термосифон и вакуумни тръби "heat pipe", подходящи за еднофамилни жилища. Съвременни енергийни решения от ЕМ ДЕ Солар!

 

 

Адрес:

ул. Димчо Стаев 27 А

 

Телефон: 042 / 650 300, 0894 / 477 995

 

web: http://www.emde-solar.com

email: [email protected]

Основна дейност:

 Предмета на дейност на фирмата е проектиране, продажба, доставка и монтаж на слънчеви колектори за топла вода. Извършваме ремонт и сервизна (гаранционна и извънгаранционна) поддръжка на соларните съоръжения.

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Фирма ИНФРАСУИС ООД е ексклузивен представител за България на фирма infraSWISS AG Швейцария със седалище гр. Люцерн. infraSWISS AG е лидер в разработката и производството на инфрачервено отопление.

 

Продукти на фирмата »

 

Адрес:

 

Телефон:

 

email: [email protected]

Основна дейност:

Изборът на камината, или по-точно - на отоплението, е важен и дългосорочен.
 
Добрият избор е за цял живот! Тази е сентенцията, която ръководи в работата  фирма Секаста.
 

От 1994 год., когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става изключителен представител за България на известната френска марка камини. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА-Франия, АКСИС-Франция, БОДАР И ГОНЕ-Белгия, СТЕКО-Чехия. Клиентите ни в България са вече над 7000 и се увеличават непрекъснато, защото в офисите на СЕКАСТА намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание. Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери. 

 

Продукти на фирмата »